Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 40 m2, Dolní Loučky

Prodej bytu 2+kk 40 m2, Dolní Loučky

Užitná plocha: - Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte moderní a příjemné bydlení? Nabízíme prodej bytu v malebné krajině, na hranici Jihomoravského kraje s Vysočinou. Obec Dolní Loučky snoubí pohodlné bydlení a zázemí s krásnou přírodou. V obci je zajištěna veškerá občanská vybavenost a vše, co by mohlo pochybět, nabízí nedaleký Tišnov. Okolí je plné zeleně a lesů a prochází zde dvě turistické trasy, společně s jednou cyklostezkou. Milovníci procházek a aktivního životního stylu tak zajisté zajásají.

Nabízená bytová jednotka, o dispozici 2+kk, je nově postavená roku 2020 a nabízí tak velmi příjemné a moderní bydlení, vhodné zejména pro páry. Světlé provedení bytu je vzdušné a příjemné pro práci i Relax. Prostory jsou částečně vybavené a najdete zde tak vše, co ke spokojenému bydlení potřebujete, jako například myčku, pračku, šatní skříně či pohodlnou postel. Nová kuchyňská linka je situována vedle balkónu a vybízí tak k vychutnání si ranní kávy s klidem a úsměvem na čerstvém vzduchu.

Každý pokoj má svůj termostat. Díky tomu můžete regulovat teplotu v bytě individuálně dle vašich potřeb. Večery u televize si tak můžete užít ve vyhřátém pokoji, zatímco ložnice bude připravena na optimální teplotu pro co nejpříjemnější spánek.

Přímo před domem se nachází autobusová zastávka, škola, školka, pošta a obchod s potravinami, který je otevřen 7 dní v týdnu. Přímo u domu je zajištěno bezproblémové parkování a vlakové nádraží se nachází 600 metrů dál. Dostupnost do Brna je bezproblémová, autem za půl hodiny a přímým vlakem za 35 minut.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky