Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 36 m2 K Šátalce, Jesenice

Prodej bytu 2+kk 36 m2 K Šátalce, Jesenice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Čerpat veškerých výhod rodinného domu a přitom nemít starosti s jeho údržbou, to skýtá bydlení v tomto bytě o rozloze 35 m² a dispozici 2+kk se sdílenou zahradou, přístupnou prosklenými dveřmi přímo z obývacího pokoje i z ložnice.

Byt se nachází v přízemí jednopatrového bytového domu v ulici K Šátalce v Jesenici. Více než bydlení v bytě připomíná bydlení v rodinném domě. Byt samotný sestává z obývacího pokoje a ložnice, které jsou odděleny lehkou příčkou. V případě zájmu lze snadno příčku odstranit a získat tak jediný otevřený prostor s přístupem na zahradu. V bytě se nachází kompletně vybavená kuchyňská linka se spotřebiči, včetně myčky a sporáku se sklokeramickou deskou. Koupelna se sprchovým koutem, toaletou a pračkou je přístupná z předsíně, ve které najdete dostatek úložných prostor.

Byt je vhodný pro mladé i starší, neboť je plně bezbariérový.

Zahrada za domem, na níž je z bytu přímý přístup, patří formálně všem spoluvlastníkům domu, reálně je ale využívána pouze čtyřmi byty, které do ní mají přímý přístup.

Obec Jesenice disponuje naprosto kompletní infrastrukturou včetně obchodů, služeb, škol i lékařů. Ulice K Šátalce se nachází v klidné části Jesenice směrem na Vestec s dobrou dostupností do Prahy. Autem trvá cesta na Václavské náměstí 30 minut, autobusem jste na metru za 20 minut.

Nejvýhodnější financování hypotéčním úvěrem Vám rádi zajistíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky