Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 87 m2 Znojemská, Jihlava

Prodej bytu 2+1 87 m2 Znojemská, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Láká vás bydlení centru Jihlavy, kde máte vše nablízku? Případně vám přijde rozumné investovat do bytu v historické části centra krajského města? Pak by tato nabídka mohla zaujmout právě vás. Velkometrážní byt se nachází v ulici navazující přímo na Masarykovo náměstí.

Byt 2+1 o celkové výměře 87 m2 se nachází ve 2. NP bytového domu na ulici Znojemská. V roce 2015 prošel zdařilou rekonstrukcí v moderním a nadčasovém duchu. Zajímavostí je jistě i úprava dispozice, kuchyň s jídelním koutem, obývací pokoj a velká místnost přepažená na ložnici a prostornou šatnu, kdy právě tato šatna lze využit jako spací kout (ložnice), dále je zde prostorná koupelna a vstupní chodba. Součástí kupní ceny je i vybavení, které vidíte na fotografiích, zařízená kuchyň, obývací pokoj a postel.

Samotný dům se postupně rekonstruuje, právě se dokončují omítky ve společných prostorách, následovat bude střecha a fasáda. Příslušenstvím bytu je podíl na společných prostorách půdy a sklepa. U domu je malý dvorek. Parkovat lze ve vnitrobloku na vjezdu z ulice Čajkovského případně využít rezidenční parkování.

Pokud vás tento byt zaujal, neváhejte mě kontaktovat, ráda vás jím provedu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky