Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 75 m2 Vilímovská, Praha

Prodej bytu 2+1 75 m2 Vilímovská, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

--- V rezervaci --- Nabízíme Vám k prodeji prostorný a světlý byt o velikosti 2+1 s užitnou plochou 60m² + 15m² sklepní prostory. Byt se nachází v prvním nadzemním podlaží cihlového domu v žádané lokalitě Prahy 6 - Dejvice u Hanspaulky v ulici Vilímovská.
Byt disponuje vstupní chodbou (6,3m²), obývacím pokojem (23,2m²), kuchyní s jídelnou (10,8m²), ložnicí (14,7m²), koupelnou (3,2m²) a samostatnou toaletou (1,3m²). Kuchyňská linka je zařízena plynovým sporákem. Na podlahách se nachází dlažba a zachovalé dřevěné parkety překryté kobercem. Vytápění bytu a ohřev vody zajišťuje samostatný plynový kotel s termostatem. Celkové měsíční náklady na bydlení v tomto bytě činí 3.600,-Kč.
K bytu náleží dva velké sklepní prostory 1.(8,5m²) a 2.(6,5m²) a možnost odkoupit samostatnou garáž, která je umístěná přímo vedle bytového domu. V letošním roce je plánovaná kompletní rekonstrukce bytového domu. Parkování je možné u bytového domu případně v okolí na modrých zónách.
Byt se nachází v klidné a žádané lokalitě plné zeleně v zástavbě rodinných domů, kde v okolí je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, SŠ, pošta, Obchodní centrum Bořislavka, Supermarket Lidl, několik restaurací, park Hanspaulka a Šárka..... Lokalita skýtá široké sportovní vyžití a nachází se zde i řada kulturních památek a přírodních zajímavostí. V docházkové vzdálenosti se nachází veškerá MHD, na ulici Evropská s nedalekou zastávkou metra Bořislavka. Velice příjemná lokalita pro bydlení, doporučujeme. Byt je volný ihned a po dohodě, může být předán vyklizený.
Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky