Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 72 m2 Tučkova, Brno

Prodej bytu 2+1 72 m2 Tučkova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Láká vás bydlení v centru Brna? Chcete mít na dosah městské parky, divadla, školy i centrum v docházkové vzdálenosti a obchod po ruce kdykoliv, kdy potřebujete?
Výborně, to se vám bude zamlouvat naše nabídka!

V městské části Veveří na ulici Tučkova máme pro Vás vhodný byt jak pro rodiny, tak páry všech generací. Byt o dispozici 2+1 se nachází ve 2. NP a cesta k němu vede po schodech i výtahem. Jednotka má plochu 72 m2 a prostor je velmi vzdušný, prosvětlený a chytře řešený, v r. 2012 prošla zdařilou rekonstrukcí, od vybudování nové koupelny, přes výměnu elektroinstalace, plastových oken, až po nejpříjemnější benefit podlahové vytápění v chodbě, kuchyni a koupelně, které lze navíc rozšířit i do pokojů.

Po vstupu do bytu vás uvítá otevřený prostor a zajisté potěší vestavěné skříně v chodbě. Oba pokoje jsou velkorysé a neprůchozí (24, 21 m2). Nika v obývacím pokoji má všestranné využití, může sloužit jako útulná pracovna, hrací koutek pro děti, nyní však nabízí možnost pro pomyslné oddělení spací části a obytné části. Druhý pokoj, který je velmi prostorný, může skvěle posloužit například jako dětský pokoj.

Největší balkon z celého domu je přístupný z kuchyně, výhled z něj směřuje do soukromého vnitrobloku, kde se nachází městem spravovaný park a dětské hřiště. Balkón oceníte, ať už chcete mít přehled o dětech, v klidu vypít odpolední kávu schovaní pod instalovanou markýzou, nebo se nemůžete dočkat, až si vypěstujete vlastní rajčátka. Kromě balkónu patří k bytu také sklep a v domě se nachází společná kočárkárna.

Okolí je díky jednosměrné ulici před domem klidné, zároveň najdete v blízkosti veškerou občanskou vybavenost a perfektní spojení MHD. Přijďte se sami přesvědčit jedinečnosti tohoto bytu, těšíme se na Vás!

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky