Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 69 m2 Jana Uhra, Brno Veveří

Prodej bytu 2+1 69 m2 Jana Uhra, Brno Veveří

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji pěkný, prostorný byt v centru Brna, ve vyhledávané městské části Veveří. Je vhodný jak pro bydlení, tak i jako investice, jelikož se jedná o lokalitu s vysokými školami. Výhodou bytu jsou větší místnosti a možnost jednoduchou úpravou změnit dispozici bytu na 3+1. Přitom lze efektivně využít výšky stropů pro úložné prostory nebo i jako místo na spaní. V bytě byla nedávno provedena celková rekonstrukce (elektroinstalace, voda, odpady, plyn, kuchyňská linka, koupelna, podlahy, dveře). Vytápění a teplá voda jsou zajištěny vlastním úsporným plynovým kotlem.
Byt se nachází v historickém domě s výtahem, ve zvýšeném přízemí. Okna pokoje směřují do ulice a kuchyň s dalším pokojem jsou situovány do vnitrobloku, kde je klid. Prostorná místnost s kuchyňským koutem poskytuje pohodlí při vaření a umožňuje umístění většího jídelního stolu. V kuchyni se nachází spíž, kterou lze využít jako skladovací prostor.
K bytu náleží sklepní kóje 4 m2. Před vchodem do bytu je samostatná chodba, kde lze umístit např. kočárek.
Díky poloze v centru města je možné byt využívat i jako kancelář. Oblast je zajímavá i pro zahraniční turisty. Nabízíme vypracování nezávislého porovnání možných způsobů financování a tvorbu hypotéky na míru. Těším se na Vás.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky