Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 68 m2 U hranic, Praha

Prodej bytu 2+1 68 m2 U hranic, Praha

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Udržovaný byt s velkým potenciálem, čeká na svého majitele, který mu vdechne nový život. Leží na strategickém místě, na trase metra A a kousek od nákupního centra Eden. Tramvajová zastávka se nachází cca 500 m od bytu, metro cca 900 m a vlakové nádraží Eden cca 1,5 km.

Protože je bytovka cihlová, nabízí se velkorysost prostoru bytu změnit také dispozičně. Z nynějšího 2+1 s přehledem vykouzlíte 3+kk, které bude i tak nadále dostatečně velké. Výhodou je komora nacházející se přímo v bytě a dále k bytu náleží sklep, který se nachází v suterénu domu.

Jedná se o družstevní bydlení, které bylo vystaveno před 56 lety. Anuita byla splacena již v roce 1997. V bytovce se nachází výtah, před deseti lety se měnila okna za plastová a také byla zaizolována střecha. Dům má svou plynovou kotelnu v suterénu, která je centrálním zdrojem pro topení a teplou vodu.

Byt je jinak v původním stavu a proto je vhodný k rekonstrukci. Vytvoříte si tak bydlení šité na míru a přesně dle Vašich představ.

Co dalšího důležitého byste měli vědět, jsou náklady spojené s chodem bytu, které jsou stanoveny ve výši 3.452 Kč, což je zcela určitě dalším benefitem tohoto bydlení.

Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a domluvte si termín své prohlídky, kde se na Vás budu těšit já, Denisa Havlíková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky