Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 65 m2 Dlouhá, Plzeň

Prodej bytu 2+1 65 m2 Dlouhá, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabídka prodeje prostorného bytu o dispozici 2+1 ve velmi vyhledávané lokalitě Plzeň Lobzy v ulici Dlouhá. Byt v osobním vlastnictví a nachází se ve zvýšeném přízemí domu. Podlahová plocha bytu 63,3m2 a k bytu naleží sklepní kóje umístěná přímo v přízemí o ploše 2m2. Všechna okna bytu jsou orientovány na západ do klidné části plné zeleně mimo hlavní ulici. Vytápění a teplá voda je zajišťována dálkově. Bytové jádro po rekonstrukci vč. nové elektriky v jádře. Součástí bytu je kuchyňská linka s plynovým sporákem a digestoří.

V blízkosti domu se nachází mateřská školka, základní škola, dětská hřiště, restaurace, tenisové kurty, obchody, pošta, veterinární ordinace a v blízké Doubravce také poliklinika. K procházkám a odpočinku vybízí nedaleko vzdálený Lobezský park s jezírkem, který nedávno prošel kompletní revitalizací a také stezka podél řeky Úslavy. Pro milovníky cyklistiky od domu vede cyklostezka, která usnadní dojezd na kole po celé Plzni a okolí.

Lokalita také vyniká výbornou dopravní dostupností. Téměř u domu se nachází zastávka MHD autobusů linek číslo 29,30 a trolejbusů linek č. 15 a v blízkosti linka č. 11. Dojezd na dálnici D5 do 10 minut. Možnost parkování před i za domem.

Byt je vhodný také jako investiční příležitost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který pro Vás rádi vyřídíme.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky