Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 64 m2 Stará osada, Brno Židenice

Prodej bytu 2+1 64 m2 Stará osada, Brno Židenice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte prostorné bydlení pro pár či byt na investici v Brně ve vyhledávané městské části Židenice? Přesně to Vám nabízí světlý byt 2+1 s lodžií a sklepem na ulici Stará osada, Brno – Židenice.
Byt o celkové ploše 64 m² se nachází v 6. NP panelového domu se 2 výtahy, kde od r. 2010 probíhala částečná revitalizace (zateplení, fasáda, okna, stoupačky, fotobuňky ve společných prostorách, zvonky, domácí telefony).
Díky 2 neprůchozím pokojům (18 a 16 m²) se byt nabízí jako výhodná investice na pronájmy. Jednotka je orientována jak na západ s výhledem do zeleně parku, tak na východ na lesopark Akáty, kde jste chůzí do 10 min.
V roce 2012 se v bytě rekonstruovalo jádro včetně elektřiny v mědi, vody v plastu, podlah a nového sociálního zařízení i kuchyně. Bezespornou výhodou interiéru bytu je komora, která nabízí dostatek úložného prostoru a další se nabízí i v předsíni, kterou si můžete dovybavit dle vlastních představ.
Dopravní uzel na Staré Osadě zajišťuje rychlou dostupnost do centra, přírody i dálniční tahy.
V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ, ZŠ, lékaři, obchody, Albert, Kaufland, pošta, restaurace, posilovna, Sokol). Parkovat lze na ulici či dokoupit vlastní garážové stání vzdálené 700 m.
Byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky nízkým nákladům a příjemné lokalitě, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.
Daň z nabytí hradí kupující.
Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky