Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 64 m2 Hostinné

Prodej bytu 2+1 64 m2 Hostinné

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme Vám větší byt 2(3) +1 s plochou cca 64m2 s velkou lodžií s výhledem do krajiny situovaný na revitalizovaném sídlišti v Hostinném nedaleko městského parku a unikátního náměstí s hodnými obry.

Byt má kvalitní plastová okna (SULKO), plovoucí podlahy, starší kuchyňskou linku a původní jádro v umakartu. Výhodou bytu je jeho větší plocha i možnost vytvoření dalšího pokoje, místnosti s přístupem světla z dalšího pokoje – nyní je tato místnost vytvořena umístěním skříní..tzn. vytvoření dispozice (3)+1. Ve vstupní chodbě je vytvořena prostorná komora. Elektřina je v mědi pro kuchyň a koupelnu. WC je oddělené. Byt si lze dispozičně odladit dle Vašich představ. Pokud bude třeba zařídíme Vám i peníze pro tyto účely.

Dům je zateplen, má nový výtah a revitalizované lodžie. K bytu náleží sklep a možnost využívání společných prostor – kolárny, sušárny a prádelny. V domě výborně funguje správcování SVJ.

Levnější topení je přivedeno dálkově prostřednictvím parovodu z velké lokální firmy KRPA PAPER.

Po rovině se dostanete všude, kde je třeba – v blízkosti jsou obchody, školy, školky, Krkonošské gymnázium a SOŠ, lékařská péče, moderní sportoviště, nové koupaliště a moderní rehabilitační centrum. V okolí na Vás čekají pracovní příležitosti.

Pohostinné Hostinné nabízí širokou škálu možností včetně pravidelných kulturních akcí např. porcinkule. Výhodné financování Vám zařídíme u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Stačí se jen rozhodnout. Na prohlídku s Vámi se těší Ivan Junek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky