Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 64 m2, Práče

Prodej bytu 2+1 64 m2, Práče

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme k prodeji pěkný byt 2+1 (60 m²) s prostorným balkonem (4 m²) v osobním vlastnictví v Práčích u Znojma, kde jste autem do 10 min a v Pohořelicích do 25 min.
Byt se nachází ve 2. NP panelového domu, který se aktuálně revitalizuje (zateplení, nové balkóny, fasáda, střecha, podesty se schodištěm).
Byt se sestává ze dvou neprůchozích pokojů (16 a 19 m²) a je po celkové rekonstrukci z roku 2011 (zděné jádro, platová okna, podlahy, voda v plastu, elektřina v mědi, výmalba, vstupní dveře). V chodbě se zbudovala prostorná šatna, která nabízí dostatek úložných prostor. K bytu náleží sklepní kóje a v domě je k dispozici kolárna/kočárkárna.
Byt je volný okamžitě. V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost (MŠ a ZŠ do 5 třídy, dětské hřiště, obchody, hospoda), za další vybaveností se vydáme do 4 min vzdálených Prosiměřic. Zaparkovat lze před domem.
Daň z nabytí hradí kupující. Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky