Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 63 m2 Mezírka, Brno Veveří

Prodej bytu 2+1 63 m2 Mezírka, Brno Veveří

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte prostorné bydlení pro pár či byt na investici v Brně ve vyhledávané městské části Veveří? Přesně to Vám nabízí světlý byt 2,5+1 s balkonem a sklepem na ulici Mezírka, Brno – Veveří.

Byt o celkové ploše 63 m² se nachází ve 3. NP cihlového domu s výtahem. Díky poloze v centru města a dispozicím (neprůchozí pokoje po 22 a 17 m²) se byt nabízí jako výhodná investice na pronájmy především pro vysokoškolské studenty.

Jednotka je orientována jak na jihovýchod do klidného vnitrobloku s výhledem do zeleně, tak na severovýchod do slepé ulice. V roce 2012 prošla koupelna a toaleta kompletní rekonstrukcí. Bezespornou výhodou interiéru bytu jsou 2 komory, kde jednu lze příhodně využít jako pracovnu.

V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost (lékárny, obchody, Albert, Brněnka, večerky, restaurace, sportovní hala, botanická zahrada, parky, MŠ, ZŠ, VŠ) a skvělá dopravní i docházková dostupnost.

Byt Vám může posloužit jak k pohodlnému bydlení, tak i na investici, to oceníte především díky příjemné lokalitě, proto neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky