Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 72 m2 Blanická, Trutnov Střední Předměstí

Prodej bytu 2+1 72 m2 Blanická, Trutnov Střední Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme cihl., klidný, útulný byt 2+1 (3+kk) s oploceným travnatým dvorkem. Zateplený dům s měděnou střechou je situován v lukrativní oblasti na rohu Jiráskova náměstí v tichém a historicky malebném centru Trutnova. Z bytu je výhled i do zeleně na nově revitalizované náměstí s příjemným posezením při zmrzlině a menších vodních fontánkách….Udržovaný travnatý dvorek za domem je situován na západ a nabízí pocit soukromí (plot je pokryt síťovinou). Za pár minut jste pěšky v přírodě….

V bytě lze bydlet okamžitě s tím,že budoucí majitel bude asi uvažovat o renovaci funkční původní kuchyňské linky = s fikusem na fotce. Slušně vypadající byt má zděnou koupelnu – viz s modrým ručníkem, kde se vejde vše potřebné. Hnědá a další kuchyňské linky na fotkách jsou nabídnuty pro inspiraci.Kuchyň je poměrně prostorná s možností krbových kamen. Lze uvažovat o propojení kuchyně s obývacím pokojem a případně větší obývací pokoj rozdělit na 2 samostatné pokoje a každý se svým oknem a získat vlastně menší byt s dispozicí 3+kk. Pokoje jsou prostorné s parket. podlahou.Byt má poměrně nízké provozní náklady.K bytu náleží 2 sklep. kóje a lze také případně využít půdní prostory,sušárnu nebo dvorek.Parkovat v této v lokalitě lze poměrně snadno.Přes boční vstup do dvorku se lze dostat bezbariérově např. kočárkem do sklepů..
Dům je v klidné oblasti a vše potřebné je blízko - např. již unikátní retro – prodejna (mají výborný chléb) nebo večerka , která je otevřená každý den do 20h. Zaujme Vás i kavárnička na náměstí i vinotéka, kde lze i koupit výtečnou zmrzlinou.Prostě zemský ráj to na pohled včetně útulných restaurací. V okolí jsou i ordinace doktorů,školy (gymnázium), školky i moderní nový areál pro děti – středisko volného času.Jeho součástí je i sympatická kavárna. Pro své objednávky na internetu jistě uvítáte i zásilkovnu,která je rovněž na náměstí. Financování Vám zařídíme za nadstandardních podmínek u nadnárodní společnosti Fincentrum & Swiss Life Select. Byt Vám vřele doporučuji.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky