Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 63 m2 Bendova, Plzeň

Prodej bytu 2+1 63 m2 Bendova, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodej slunného bytu 2+1 v 1.patře klidného cihlového domu v Plzni na Jižním Předměstí blízko nádraží, MHD, středních škol, knihovny, lékařského domu, obchodů a dalších služeb. .
Pokoje jsou neprůchozí s okny na jihozápad. Kuchyně a koupelna mají okna na severovýchodní stranu. Chodba je prostorná, bonusem je praktická komora. Toaleta je samostatná. V celém bytě je nové lino a interiérové dveře. Vytápěn je ústředním topením z dálkového zdroje. Teplou vodu ohřívá plynová karma umístěná v koupelně vybavené vanou, umyvadlem a pračkou. Byt je vhodný na investici - je pronajatý - nájemní smlouva je na dobu určitou. Dům je udržovaný, má nový výtah, dveře, střechu, stoupačky, funkční SVJ. Součástí nabídky je sklep v suterénu domu. K užívání je oplocený pozemek za domem. Parkování je možné v jeho okolí. Cena je včetně zajištění finančního, smluvního a realitního servisu. Další informace a možnost prohlídky u makléřky.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky