Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 62 m2 Přádelnická, Trutnov Střední Předměstí

Prodej bytu 2+1 62 m2 Přádelnická, Trutnov Střední Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte prostorné bydlení v cihlovém domě nedaleko centra Trutnova? To Vám poskytne tento krásný byt 2+1 s užitnou plochou 61 m², který se nachází na styku ulic Přádelnická a Čsl. armády. Zcela jistě uvítáte vestavěné skříně v předsíni, spotřebiče, které se perfektně hodí do moderní kuchyně, neprůchozí pokoje a v jednom z nich vestavěné patro na spaní a dále připravený kout pro krbová kamna.

K bytu náleží 3 kóje (dvě sklepní a jedna půdní), které Vám zajistí dostatečné útočiště pro uskladnění potřebých věcí. Ke společným prostorům, které můžete užívat náleží i kolárna a venovní místo pro letní grilování za domem.

Pokud Vás byt zaujal a máte zájem, neváhejte mě kontaktovat a rezervovat si svůj termín prohlídky. Financování Vám vyřešíme přes hypotečního specialistu Fincentra. Na prohlídku se s Vámi bude těšit realitní makléř Jan Kisý.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky