Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 62 m2 Opálkova, Brno

Prodej bytu 2+1 62 m2 Opálkova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte vlastní bydlení, investiční příležitost nebo možnost popustit uzdu své fantazii a realizovat své nápady? Chcete mít všechno po ruce, jednoduchý spoj do centra Brna a spoustu zeleně a klidu kolem sebe? Tak tohle by vás mohlo zajímat!

V Bystrci nabízíme k prodeji byt 2+1 na ul. Opálkova. Nachází se v 6. NP panelového domu (pyšní se však bezbariérovým přístupem díky výtahu) a čeká na někoho, kdo si chce věci udělat hezky po svém a zútulnit si svůj nový domov. Prostorný pokoj s balkónem potěší příjemným jižním světlem. Orientace kuchyně a obývacího pokoje na západ udělá radost zejména pracujícím, kteří se chtějí z práce vracet do příjemně prosluněného domova, který je vždy vřele uvítá.

Naprosto si vás získá okolí. Les všude, kam se podíváte, Brněnská přehrada, co by kamenem dohodil, ale hlavně – hlavně ten klid. Člověk by ani nevěřil tomu, že je ještě ve městě. Přesto je vše na dosah ruky. Veškerá občanská vybavenost je přímo v okolí a bude-li vám přeci jen něco chybět, zastávka MHD je pouhé 2 minuty od bytu. Sportovní vyžití i relaxaci zajistí množství turistických tras v okolí, zakončených nejen vyhlídkami. Některou z nich můžete prozkoumat hned po vaší návštěvě nemovitosti. Těšíme se na vás.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky