Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Zeyerova alej, Praha Břevnov

Prodej bytu 2+1 51 m2 Zeyerova alej, Praha Břevnov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Stále hledáte byt který si předěláte podle svých představ? Nedaleko centra, ale i přes to v úžasné a klidné lokalitě plné zeleně a sportovního využití. Jistě si zde vybere každý. Snadná dopravní dostupnost je velkou výhodou tohoto překrásného místa. Byt se nachází v části Prahy 6 - Břevnov, sousedící části jsou Liboc, Veleslavín, Střešovice, Hradčany, Smíchov, Motol, Řepy, Ruzyně.

Dům se nachází v klidné lokalitě plné zeleně, přesto s výbornou dopravní dostupností do centra. V celém bytě jsou nová euro okna. V docházkové vzdálenosti je pošta, lékař, školka, dvě základní školy a gymnázium. Obchody - 5 min autem Kaufland na Vipichu a Billa. Zastávka PID ( BUS i tramvaj) Heyrovského nám. 5 min, stanice metra "A" 7 min pěšky. Autem se během 5 min dostanete na Pražský okruh . Obora Hvězda, která je vzdálena od domu asi 200m, Vám poskytne sportovní vyžití, stejně tak poslouží k příjemným procházkám. Stejně tak blízké nově vybudované sportoviště LADRONKA je v dosahu 10 min pěší chůze. Břevnovský klášter (plným názvem Benediktinské arciopatství sv. Vojtěcha a sv. Markéty v Praze-Břevnově) je nejstarší český mužský klášter, nacházející se v pražské čtvrti Břevnov a nový majitel ho bude mít přímo na dosah.

S naším týmem poradců Vám zařídíme financování této, ale i kterékoli jiné nemovitosti. Prohlídky probíhají po 15 hod.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky