Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 61 m2 Vrbčany

Prodej bytu 2+1 61 m2 Vrbčany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet v bytě za rozumnou cenu nedaleko Kolína a Prahy, případně investovat volné prostředky do bytu k okamžitému pronájmu?
Byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s celkovou podlahovou plochou 76,06 m2, který se nachází v 1. nadzemním podlaží třípodlažního bytového domu v obci Vrbčany, nacházející se ve Středočeském kraji přibližně 17 km západně od města Kolín a 20 km východně od hlavního města Prahy.

Byt má zděné jádro, je po částečné rekonstrukci. Plastová okna, kompletní nová elektroinstalace, elektrokotel zn. Protherm, nová topná tělesa, vnitřní omítky.
V chodbě je připravený prostor pro vestavbu šatní skříně, kuchyň je vybavena elektrickou troubou s varnou deskou a digestoří. V ložnici jsou dřevěné parkety ve velmi dobrém stavu, které po renovaci budou vypadat jako nové. Možnost o rozšíření topení krbovými kamny.
Byt je orientovaný na jihozápad, z obývacího pokoje je vstup na lodžii ( 6,02 m2) se schody na pozemek za domem.

Dopravní spojení je zajištěno autobusy ( Okresní autobusová doprava Kolín) a vlakovým spojením Pečky – Kouřim ( jednokolejná regionální trať) s dostatečnou frekvencí spojů v průběhu celého dne.
Veškerou občanskou vybavenost zajišťuje nedaleká obec Plaňany ( cca 3 km). V obci je obchod s potravinami ( cca 300 m), hostinec (cca 140 m), víceúčelové sportovní hřiště ( cca 250 m).

Byt je k okamžitému nastěhování (vhodný k pronajímání).

Pro více informací či sjednání si osobní návštěvy bytu, kontaktujte prosím makléřku. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky