Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 59 m2 nábřeží Svazu protifašistických bojovníků, Ostrava Poruba

Prodej bytu 2+1 59 m2 nábřeží Svazu protifašistických bojovníků, Ostrava Poruba

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste zarytým „porubákem“ a nedáte dopustit na její „starou“ zástavbu? Milujete klid, ale přitom byste vše chtěli mít na dosah ruky? Upřednostníte před panelem raději poctivou cihlovou stavbu? Pak se určitě na chvíli zastavte a pozorně si pročtěte následující řádky, protože tahle „pecka“ je určena nejen milovníkům Poruby!

Exkluzivně bychom Vám rádi nabídli možnost koupě družstevního bytu o dispozici 2+1 s výměrou 59,4 m² situovaného do 4. patra pětipatrového cihlového domu na nábřeží Svazu protifašistických bojovníků v Ostravě-Porubě. Bytová jednotka s prostornou a samostatnou kuchyní je po celkové, velmi vkusné rekonstrukci a nevyžaduje tak další úpravy. Pro shrnutí byt disponuje novou elektroinstalací v mědi, stropy s podhledy a novým osvětlením, dlažbou či plovoucí podlahou, novými omítkami, kuchyňskou linkou na míru s vestavěnou myčkou, vestavěnou skříní v chodbě, obložkovými dveřmi a mnohými dalšími úpravami, o kterých se sami jistě přesvědčíte! Výhodou je jistě oddělené prostorově nadstandardní WC nebo koupelna v moderním designu se sprchovým koutem. Domácí pohodu a dostatek živého přírodního světla bytu dodává orientace oken na dvě světové strany (S a J). K bytu náleží sklepní kóje. Dům je navíc vybaven novým výtahem, takže si s námahou nemusíte lámat hlavu a spíše v klidu vychutnáte krásný výhled z oken. Jedná se o klidnou lokalitu poblíž porubského zámečku a rybníka plnou zeleně a přitom s veškerou občanskou vybaveností doslova na dlani.

Důvodů, proč Vás tento byt opravdu nadchne je nespočet a více se sem bohužel nevejde, proto raději dlouze neváhejte a přijďte se o nich sami přesvědčit. Vašimi průvodci touto nemovitostí i světem realit s potěšením budou makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky