Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 Zelená, Ostrava Moravská Ostrava

Prodej bytu 2+1 58 m2 Zelená, Ostrava Moravská Ostrava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Asi se mezi námi najdou tací, kteří před červenou preferují jízdu „NA ZELENOU“. Zaprvé to nařizuje zákon, a přestože „býčí“ barvu nikomu nebereme, je zelená prostě „IN“. Nebudeme si nic nalhávat, bydlet v těsné blízkosti samého centra Ostravy plného zeleně a klidu, navíc na ulici Zelená v Moravské Ostravě, je opravdu lukrativní záležitost, po které touží ne jeden ostravský rodák! Vám se však aktuálně tato možnost nabízí jako na zlatém podnosu.
S potěšením Vám rádi představujeme exkluzivní nabídku prodeje bytu o dispozici 2+1 s výměrou 58 m2 v osobním vlastnictví, po částečné rekonstrukci (před lety) a s příjemnými měsíčními náklady na bydlení. Zní to lákavě? Zdaleka to ovšem není vše!
Jak se sami přesvědčíte z fotografií či přiloženého půdorysu, byt je sestaven z jednoho menšího pokoje, který je stěnou oddělen od rozlehlé kuchyně a dále většího pokoje s francouzským oknem, který většinou slouží jako obývací pokoj. Byt je v dobrém technickém stavu, prakticky ihned obyvatelný, pro náročnější klienty poslouží k celkové rekonstrukci dle vlastních představ a nabízí zajímavé dispoziční řešení. Ostatně, jste-li plni fantazie, jistě Vás mnohá řešení již napadají. Pakliže ne, rádi Vás k nim myšlenkově dovedeme při osobní prohlídce. Proto neváhejte s jakýmikoliv dotazy, jsme Vám plně k dispozici a těšíme se na Vás - makléři Lukáš a Kuba. Ten Vám zároveň s radostí poskytne veškeré důležité rady a informace týkající se financování koupě této nemovitosti a rád Vám také zajistí úvěr za aktuálně nejvýhodnějších podmínek na trhu. Velkou devízou bytu je absence výtahu, který Vás nebude nijak akusticky omezovat. Zároveň nízkopodlažní stavba a poloha bytu až v tom nejvyšším patře zajistí, že Vás nemůže překvapit ani hlučnější soused nad Vámi! Stále váháte? Rádi Vám odpovíme na Vaše nejrůznější dotazy při osobní prohlídce bytu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky