Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 Leoše Janáčka, Jihlava

Prodej bytu 2+1 58 m2 Leoše Janáčka, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte-li bydlení v atraktivní části krajského města, pojďte se blíže podívat na následující nemovitost. Tato jednotka se díky velké podlahové ploše 58 m2 může vhodnou rekonstrukcí změnit na krásný vzdušný byt třeba pro mladou rodinu. Fantazii se meze nekladou, správnou úpravou zde můžete dosáhnout skutečně na svoje vysněné bydlení. Můžete také využít velké úložné prostory v podobě dvou sklepů. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem.

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí zděného domu a vchod do domu je z parku, takže soukromí je zaručeno. Místní občané si tuto lokalitu pochvalují pro svůj klid a výbornou dostupnost sportovišť. Široká občanská vybavenost je zde samozřejmostí (škola, školka, supermarket, nemocnice, lékárna, pošta, hřiště atd.), což z tohoto místa činí jedno z nejžádanějších míst pro bydlení v Jihlavě. Zároveň jste z domu za 15 minut pěšky v centru. Tato zástavba je krásně obklopena zelení rovnou ze dvou stran a lavičky, na kterých si můžete odpočinout, jsou před domem doslova na dosah ruky.

Přijďte se přesvědčit osobně.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky