Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 58 m2 Hamerníkova, Jihlava

Prodej bytu 2+1 58 m2 Hamerníkova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jsem moc rád, že Vám mohu představit moderní plně zrekonstruovaný, cihlový byt v osobním vlastnictví, s nejpodstatnější výhodou dnešní doby a tou je příjemná energetická náročnost. Napomáhá tomu nejen jihovýchodní orientace bytu, ale i vytápění bytu a ohřev vody vlastním plynovým kotlem a zateplení celého domu.
I přes dispozici 2+1 je byt promyšleně řešený tak, že proti původnímu stavu, rekonstrukce přidala na velikosti kuchyně a úložné prostory na chodbě v podobě vestavěné skříně. Přestavba koupelny a toalety se také velmi zdařile vyjímá, proti původnímu stavu. Byt je v 1. nadzemním podlaží, takže žádné velké fitness vyžití po schodech do bytu Vás nečeká. Do obchodu je to pouhých 5 minut pěšky. Kolo, lyže, brambory, cokoliv co patří do sklepa se Vám jistě vejde, neboť k bytu náleží sklepy dva. Pokud čekáte, nebo již máte malé děti, jistě Vám přijde vhod, dostatek prostoru před bytem pro kočárek. A pro Váš motorový kočár je před domem místa k zaparkování také dostatek. To ostatně vidíte i na fotkách. Pro ty z Vás, kteří nehledáte bydlení, ale investici je to ta nejlepší volba, neboť byty dispozice 2kk a 2+1 jsou při nájmech velmi žádané.
Jestli Vás byt zaujal, stačí mi zavolat a domluvit si prohlídku. Možná právě v tu chvíli pro Vás začíná nová etapa života ve Vašem novém domově.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky