Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 57 m2 Zahradní, Plzeň

Prodej bytu 2+1 57 m2 Zahradní, Plzeň

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ať už hledáte byt pro vlastní bydlení či zajímavou investici v lukrativní lokalitě, neváhejte a přijměte mé pozvání na prohlídku. Představím vám prostorný byt o dispozici 2+1 a podlahové ploše 56,5m², který se nachází ve 2.patře cihlového domu v Plzni na Slovanech, v jedné z nejatraktivnějších městských částí.

Bytová jednotka je tvořená kuchyní se spíží, obývacím pokojem přes který je přístupná ložnice, koupelnou, samostatnou toaletou a samozřejmě také předsíní. Z obývacího pokoje, který je orientovaný na jihozápad je přístupný menší balkon, stejnou orientaci má i ložnice, ve kterém najdeme velkou šatní skříň, na podlaze obou těchto pokojů jsou parkety. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči francouzské značky Brant, konkrétně jsou to indukční varná deska, digestoř, trouba a MV trouba, lednice je samostatně stojící.

Vytápění bytu i ohřev vody je řešený centrálně dálkově. Bytové jádro je zděné, toaleta je umístěná odděleně od koupelny a její velkou výhodou je větrání oknem. K bytu náleží taktéž sklep umístěný v suterénu domu, kde je také možnost využívat místnost pro uskladnění kol a kočárků. Byt je v osobním vlastnictví, k dispozici je k okamžitému nastěhování.

Dům se nachází na velmi hezkém místě s množstvím zeleně, hned za domem je dětské hřiště, v docházkové vzdálenosti od domu se nachází veškerá občanská vybavenost a tramvajová zastávka je od domu vzdálena pouhých 150 m. Okolí přímo vybízí k procházkám či cyklotoulkám. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky