Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 57 m2 Telečská, Jihlava

Prodej bytu 2+1 57 m2 Telečská, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

S radostí pouštím do prodeje byt o dispozici 2+1 v Telečské ulici. Ať už hledáte nemovitost k investici nebo na start do života, tak Vás určitě zaujme tento inzerát.

Jedná se o byt v posledním podlaží (4.NP), tudíž Vás neruší žádní sousedé nad hlavou.
Majitelé se rozhodli před šesti lety pro celkovou rekonstrukci tohoto bytu. Kompletně změnili dispozici a získali tím plný prostor k využití celé jednotky. V obývacím pokoji a ložnici je položena plovoucí podlaha, naopak v kuchyni, koupelně a chodbě je dlažba. Vzhledem k dobře provedené rekonstrukci získal byt čistý a světlý nádech domácnosti.

Kompletní revitalizace objektu v roce 2014 obnášela výměnu oken za plastová, zateplení domu a výměnu střechy. Díky umístění domu a orientací oken s balkonem do přilehlého parku plného vzrostlé zeleně, zajišťuje samostatná poloha bytu klidné a ničím nerušené prostředí s výtečnou dostupností do centra města Jihlavy.

Tato vynikající a žádaná lokalita nabízí vše potřebné pro pohodlné městské bydlení. V bezprostřední blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost. Samotný objekt leží ve velmi klidném prostředí bokem od městského ruchu. Místo zpříjemňují velké zelené plochy již zmiňovaného parku.

Věřím, že i Vy si umíte představit pohodlné bydlení v tomto prostoru, a proto Vás srdečně zvu na prohlídku. Novým majitelům zajistíme optimální podmínky financování koupě.

Na setkání s Vámi se těší Tomáš Menšík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky