Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 57 m2 Lidická, Třinec Lyžbice

Prodej bytu 2+1 57 m2 Lidická, Třinec Lyžbice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení v Třinci patří v poslední době k nejvyhledávanějším. Svědčí o tom velká poptávka po bytech jakékoliv velikosti. Není divu, v Třinci se nám bydlí velmi pohodlně, máme zde vše potřebné – dostatek kulturního a sportovního vyžití, dostatek pracovních příležitostí, krásné hory v okolí, dostatek školských zařízení, kvalitní zdravotní instituce a beze sporu velmi dobré zázemí pro mladé rodiny s dětmi. Rovněž dokončující se rychlostní dopravní propojení ještě více zatraktivní dojíždění do okolních měst - Ostravy, Frýdku Místku, Karviná, či směrem na Slovensko.
Ráda Vám proto nabízím k prodeji družstevní byt o velikosti 2+1 a ploše 57 m2, na ul. Lidické, jehož hlavní výhodou je blízkost centra. Autobusová zastávka MHD a obchodní síť naproti, škola, školka a sportovní areál do 5 min. V okolí domu je mnoho možností parkování. Byt se nachází ve 2. patře s balkonem a je z velké části rekonstruován (nová plastová okna a plovoucí podlahy, generální oprava elektřiny, nová kuch. linka). Bytové jádro je původní, ale můžete si ho upravit po svém, vana je nová, výhodou je prosklení do kuchyně. Velký obývák lze případně rozdělit a získat tak hezký menší další pokoj.
V kuchyňské lince jsou vestavěny spotřebiče, kde ještě běží prodloužená záruční lhůta (el. trouba s plynovou varnou deskou, pračka LG, MW trouba a lednice s mrazákem zn. Samsung).
Byt se prodává vybavený – sedací souprava, skříně, obýváková stěna, postel se zánovní matrace a drobný nábytek. Cena veškerého zařízení je součástí ceny bytu.
Byt je k nastěhování po dohodě.
Ráda si s Vámi dohodnu prohlídku bytu, kde se dovíte další nezbytné informace. Zprostředkuji Vám rovněž efektivní financování. Těším se na Vás u prohlídky. Váš makléř Beáta Ascherová.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky