Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 57 m2 Hamerníkova, Jihlava

Prodej bytu 2+1 57 m2 Hamerníkova, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

S radostí pouštím do prodeje pěkný byt v krajském městě Jihlava o dispozici 2+1 v cihlovém domě, který se nachází v ulici Hamerníkova. Nemovitost je vhodná na investici či začínající rodinu.

Bytová jednotka ve 2 podlaží (ze 3) je po celkové rekonstrukci, která proběhla v roce 2016. Za zmínku stojí kvalitní výběr materiálu, který byl použit.

Kuchyňská linka je dělaná na míru společností Oresi. Všechny dveře a zárubně jsou z firmy Sapeli. Veškeré rozvody topení jsou v mědi, která kromě odolnosti vůči korozi snadno odolává i usazeninám a poskytuje dlouhou životnost.

Vytápění a ohřev teplé vody je v tomto případě vlastním plynovým kotlem. Bonus bytové jednotky jsou dvě sklepní kóje, z nichž je jedna zděná.

Objekt se nachází ve vyhledávané lokalitě, odkud je dostupná veškerá občanská vybavenost. Do pěti minut chůze naleznete mateřskou školku, základní školu, sportovní areál, plavecký bazén, nemocnici, obchody a také MHD zastávku, z které se můžete pohodlně přepravovat po celé Jihlavě.

Věřím, že i Vy si umíte představit pohodlné bydlení v této lokalitě, a proto Vás srdečně zvu na prohlídku. Novým majitelům zajistíme optimální podmínky financování koupě.

Na setkání s Vámi se těší Tomáš Menšík.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky