Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 56 m2 Tkalcovská, Třebíč

Prodej bytu 2+1 56 m2 Tkalcovská, Třebíč

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Ve výhradním zastoupení nabízíme pěkný světlý byt 2+1 po rekonstrukci 2016. Byt se nachází v 8 N. P. s novým výtahem, s lodžií, zateplení a nová střecha. Sousedské vztahy dobré, poklidný chod domu.
Kuchyň je velmi prostorná s linkou do tvaru L, sporák plynový, Z kuchyně vstupujeme do obývacího pokoje, přes něj vcházíme do chodby, kde v prostoru pro šatnu nebo spížku mají majitelé manželskou postel. Z chodby též vcházíme do dalšího pokoje s lodžií (nyní dětského), blíže k vchodovým dveřím se nachází koupelna a samostatné WC. Podlahy: v koupelně dlažba, dále PVC podlahy + plovoucí, obložkové dveře, v koupelně posuvné v rámci šetření prostoru, okna plastová, dům zateplen. Z lodžie krásný výhled na Třebíč. Nízké náklady na energie, vytápění ústřední dálkové, ohřev vody centrální. K bytu náleží sklepní koje. V domě sušárna, kolárna, společná dílna. Na patře ještě společná lodžie. Internet v domě. Parkování před domem. Nízké náklady na bydlení. Veškerá občanská dostupnost v blízkosti. Cena je uvedena vč. provize RK, právních služeb. Možnost nastěhování po vyřízení všech potřebných dokumentů. O prohlídku volejte makléři, budu se na Vás těšit. Zajistíme i vhodné financování této nemovitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky