Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 56 m2 Příčná, Ústí nad Orlicí

Prodej bytu 2+1 56 m2 Příčná, Ústí nad Orlicí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Máme pro Vás byt v klidnější části města Ústí nad Orlicí. Byt se nachází v 7.NP osmipodlažního domu v ulici Příčná. Dům je po celkové rekonstrukci včetně výtahu. Z této lokality je velmi dobrá dostupnost jak do centra a širších částí města tak i na hlavní tahy směr Letohrad, Česká Třebová, Pardubice a Hradec Králové.
Lodžie, kterou byt disponuje, nabízí krásný výhled na okolní krajinu a okrajovou část města. Samotný byt Vás zaujme svou prostorností a dobrým dispozičním řešením. Zároveň je zde možnost velmi jednoduše změnit podobu bytu. Učitě oceníte 2 komory - jedna větší přímo v bytě a druhá v mezipatře za výtahem. Samozřejmostí je sklep v přízemí domu.
Parkování je přímo před domem a v přilehlých ulicích zdarma. U domu se nachází prodejna Lidl, hned vedle obchody Penny market a Tesco. V okolí naleznete restaurace, Základní školu a krytý plavecký bazén. Město Ústí nad Orlicí nabízí ale i jiná sportovní vyžití - fotbalový stadion, tenisové kurty, skatepark, aquapark, ale zejména hustou síť cyklostezek, cyklotras a turistických cest.
Myslíte si, že je tento byt přesně to co hledáte? Pak se mi neváhejte ozvat a domluvit si prohlídku. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky