Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Svobody, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 2+1 55 m2 Svobody, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Útulný zrekonstruovaný byt 2+1 nabízíme exkluzivně k prodeji ve vyhledávané části Pardubic – Višňovka. Byt o ploše 55m2 v osobním vlastnictví ve třetím podlaží čtyřpodlažního zděného domu Vás uvítá předsíní s praktickou, moderní vestavěnou skříní. V kuchyni je nová kuchyňská linka vybavená myčkou, MV troubou, plynovým varným panelem, elektrickou troubou a digestoří. Prostorný obývací pokoj s oknem do parku nabízí místo k příjemnému, klidnému odpočinku. Na podlaze jsou zrekonstruované parkety, stejně jako v ložnici, která je doplněna balkonem. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2014. Okna jsou nová, plastová. K bytu patří sklep opatřený pancéřovými dveřmi, což zajisté uvítají majitelé jízdních kol. K dispozici je i společná prádelna, sušárna, kolárna a kočárkárna. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, bydlení zpříjemňují drobnosti jako světla na chodbách na fotobuňku, bezpečnostní kamery u vchodu do domu atp. Díky vysoce kvalitnímu zateplení domu se můžete těšit na bydlení s příjemně nízkými měsíčními náklady.
Přímo před domem je zastávka MHD, dům je v dosahu nákupního centra. Parkovací místo vždy naleznete v parčíku hned za domem, což je v Pardubicích velkou výhodou.
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.


Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky