Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Studánecká, Pardubice Bílé Předměstí

Prodej bytu 2+1 55 m2 Studánecká, Pardubice Bílé Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Připravil jsem pro Vás na prodej byt v klidné části Pardubic - ulice Studánecká. Byt je vhodný jak na vlastní bydlení, tak na investici na pronájem.
Velkou výhodoú nemovitostí je lokalita a dům jako takový. Dvoupodlažní dům se skládá ze dvou vchodů a v každém čtyři byty. Tudíž očekávejte roidnnější typ jednání o stavu domu, případných opravách či úpravách. Zaujme Vás okolí domu, včetně pozemku, který lze využívat. V domě jsou samozřejmě k dispozici sklepy, k tomuto bytu dva, a další společně prostory. Například samostatný boční vchod vhodný zejména pro kolaře.

Byt samotný je připraven na úpravu dle vlastních potřeb v případě vlastního bydlení nebo k drobné úpravě v případě rozhodnuít byt okamžotě pronajmout.
Nájemníky Vám samozřejmě obratem seženu za nájem, který společně díky analýze a potřeb domluvíme. Velkou výhodou je samostatné vytápění bytu a ohřev teplé vody díky plynovému kotli. Neřešíte rozpočítání dle metrů čtverečných, ale zaplatíte to, co skutečně protopíte či ohřejete. Mezi obrázky naleznete i půdorys bytu pro lepší orientaci.
Jedna doporučení či námět k zamyšlení na závěr. Velké množství vlastníků těchto typů bytu se rozhodlo pro úpravu dispozice z 2+1 na 3+kk, což zase o něšco zvedá hodnotu této nemovitosti na trhu. Na prohlídce Vám tuto možnost rád představím.

V těsné blízkosti domu, asi 200 m, se nachází pošta, restaurace a obchod s potravinami. Dá jste jen pár minut od nájezdu na rychlostní silnici směr Hradec Králové a Chrudim. Asi 2 min pěšky naleznete zastávku MHD pro více spojů do centra Pardubic a dalších koutů města.

V případě, že Vás tento byt zaujal a toužíte se na něj přijít podívat, tak se mi určitě ozvěte a domluvíme si prohlídku.
Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky