Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Šrámkova, Brno Lesná

Prodej bytu 2+1 55 m2 Šrámkova, Brno Lesná

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pokud je pro vás Lesná synonymem dobré čtvrti, ve které si přejete bydlet, určitě byste teď měli zbystřit svoji pozornost. Je zde příležitost na koupi bytu 2+1 na ulici Šrámkova, který je připraven na rekonstrukci, jenž mu pomůže využít jeho nesporný potenciál. Dům byl postaven v polovině šedesátých let minulého století a v roce 2006 byl kompletně revitalizován včetně nezbytného zateplení. Také proto má i náš byt pěknou novou lodžii a plastová okna. Také vnitřní prostory domu působí velmi příjemným dojmem - možná díky tomu, že při jeho modernizaci byl zachován původní styl „šedesátek“, které jsou i dnes velmi populární.

Uvnitř bytu se můžete realizovat podle vašeho vkusu a inspirace. Odstraněním původního jádra získáte dostatek prostoru pro vlastní kreativní řešení kuchyně, koupelny a toalety. Estetického ducha určitě nadchnou parkety v obou pokojích, které po renovaci znovu ožijí hřejivou energií dřeva. Osobně se mi velmi líbí idea spací niky v obývacím pokoji s celkovou výměrou 21 m2, díky které získá i menší byt přidanou hodnotu dvou ložnic a obývacího prostoru nad jejich rámec. Existuje nespočet řešení, jak vkusně oddělit prostor na spaní od obývacího a vidím zde opět neomezený prostor pro kreativní vyžití nového majitele.

Mám ráda byty k rekonstrukci, protože ráda tvořím. Miluji ten pocit, vdechovat starým věcem nový život. Pokud to máte stejně, ráda vás přivítám na osobní prohlídce tohoto bytu, který vám poskytne příležitost uplatnit svůj tvořivý talent.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky