Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Čechova, Velké Meziříčí

Prodej bytu 2+1 55 m2 Čechova, Velké Meziříčí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Na dosah ruky pohádková Vysočina i veškeré vymoženosti města Brna. Tím je Velké Meziříčí. Samo o sobě snoubí přírodu a pohodu s plnohodnotnou občanskou vybaveností, od obchodů, přes kulturu, po sport. A v tomto krásném městě nabízíme právě k prodeji byt 2+1, skvělý jak pro mladé rodiny, páry nebo třeba jako investiční příležitost. Bydlení vás okouzlí svou strategickou polohou. Nachází se pouhých 5 minut od centra, přesto nabízí klidné prostředí blízko přírody. Mladé rodiny potěší dětské hřiště vedle domu, sportovce nedaleký Fajtův kopec a plavecký bazén. D1 je hned v dosahu a parkovat zle bez problémů přímo u domu.

Byt se nachází ve zděném domě ve 3. patře a je prostředním bytem. Spotřeba energií na teplo se tak drží pěkně při zemi a společně s plastovými okny tak šetří rozpočet. V bytě se nachází dva neprůchozí pokoje a dopřávají tak dostatek soukromí a klidu jeho obyvatelům. Ať už tedy chcete klidnou ložnici, nebo místo pro svoji pracovnu, máte vyhráno. Jeden z pokojů vede na balkón, kde si můžete užívat výhledy na město a chvíle klidu s dobrou kávou, nebo dobrou společností.

Byt má samostatnou šatnu a nabízí tak skvělý úložný prostor, který ocení nejen milovníci pořádku. Na úložné prostory se myslelo také v kuchyni. V jídelní části najdete rohovou spíž pro všechny Vaše zásoby. Koupelna a toaleta prošly před 2 lety rekonstrukcí a jsou oddělené.

Zaujala vás tato příležitost a přemýšlíte nad financováním? Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a perfektní znalosti trhu se na nás můžete plně spolehnout.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky