Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Budovatelů, Hlinsko

Prodej bytu 2+1 55 m2 Budovatelů, Hlinsko

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte investiční příležitost? Chcete byt s bezproblémovým nájemníkem? Nebo spíše pro vlastní bydlení? Tak tohle by vás mohlo zajímat!

V Hlinsku nabízíme k prodeji byt 2+1 na ul. Budovatelů, což je klidná lokalita v okolí parku . Nachází se ve 2. patře cihlového domu s výtahem. Dům je po celkové revitalizaci - zateplení fasády a střechy, nová střecha, plastová okna. Také je v domě nový výtah, stoupačky, vchodové dveře a to vše hrazeno z fondu oprav (dům nemá úvěr).

Prostorný pokoj potěší příjemným jihozápadním světlem. Orientace kuchyně a obývacího pokoje na severozápad. K bytu náleží také balkon, který je v mezipatře. V bytě jsou parkety a dlažba a jsou zde minimální náklady na vytápění.

Naprosto si vás získá okolí, ale hlavně – hlavně ten klid. Přesto je vše na dosah ruky. Těšíme se na vás.

Pokud Vás tento byt zaujal, určitě zavolejte a já Vás zde ráda provedu. Finančním garantem této zakázky je má kolegyně, hypoteční a investiční specialistka Kristýna Sobotková ze společnosti Fincentrum & Swiss Life Select, a.s., která Vám ochotně pomůže najít nejlepší řešení financování koupě nemovitosti.

Štítek energetické náročnosti budovy (PENB) bude do prodeje zpracován, ale vzhledem k tomu, že aktuální údaj chybí, uvádíme energetickou náročnost budovy G.

V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky