Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 55 m2 Bieblova, Brno

Prodej bytu 2+1 55 m2 Bieblova, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Nabízíme příležitost na koupi bytu 2+1 s nikou o výměře 55 m2 plus balkon a sklep na ulici Bieblova 28. Lokalita je s dobrou občanskou vybaveností a MHD v dosahu pár minut. Dům byl postaven kolem šedesátých let minulého století a do dnešních dnů byl kompletně revitalizován včetně nezbytného zateplení. Také proto má i náš byt plastová okna a pěkný balkon, ze kterého je z pátého patra rozhled na severozápadní část Brna jako na dlani. Jinak byt zůstává v původním udržovaném stavu, který ho činí vhodným například pro investici a pronájem bez dalších nákladů.

V případě rekonstrukce se můžete kreativně realizovat podle vašeho vkusu a inspirace. Odstraněním původního jádra získáte dostatek prostoru pro vlastní řešení kuchyně, koupelny a toalety. Estetického ducha určitě nadchnou parkety v obou pokojích, které po renovaci znovu ožijí hřejivou energií dřeva. Osobně se mi velmi líbí idea spací niky v obývacím pokoji s celkovou výměrou 21 m2, díky které získá i menší byt přidanou hodnotu dvou ložnic a obývacího prostoru nad jejich rámec. Existuje nespočet řešení, jak vkusně oddělit prostor na spaní od obývacího a vidím zde opět neomezený prostor pro kreativní vyžití nového vlastníka. Někteří majitelé těchto bytů si niku přebudovávají na walk-in šatnu s vchodem z předsíně.

Pokud vás byt zaujal, rádi vám ho představíme na osobní prohlídce.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky