Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 54 m2 Na Drážce, Pardubice Bílé Předměstí

Prodej bytu 2+1 54 m2 Na Drážce, Pardubice Bílé Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Chcete bydlet v blízkosti MHD, které Vás velmi rychle dopraví do centra Pardubic?
Neváhejte a domluvte si prohlídku bytu v zatepleném zděnném osmipodlažním domě Na Drážce. Do bytu, který se nachází ve třetím patře, Vás pohodlně dopraví výtah splňující veškeré normy.
V těsné blízkosti domu se nachází zastávka MHD pro linky č. 8, 11 a 13, kterými jste do deseti minut v samotném centru. U domu můžete využívat restauraci, poštu, lékárnu a další potřebné občanské vybavení k životu. Rodiny s dětmi ocení dětské hřiště přímo vedle domu.
Okna všech místností směřují na Jih, což Vám bude zajišťovat přítomnost příjemného sluníčka. Toto oceníte zejména při posezení na lodžii, na kterou je přístup přímo z kuchyně. Z chodby se dostanete samostatným vstupem do čtyř s pěti místností, které jsou v bytě k dispozici. Pouze do jednoho pokoje je přístup přes kuchyň.
Pokud Vás tento byt zaujal a chtěli byste ho vidět, tak nám zavolejte a náš realitní makléř Honza Mazánek si s Vámi domluví schůzku přímo v bytě. Bude tam s ním i kolega Jan Lejhanec, který Vám zajistí potřebné financování.
Průkaz energetické náročnosti budovy je z roku 2010 a tím pádem v něm není zohledněno zateplení domu provedené až po vypracování průkazu. Aktuální stav je tedy určitě lepší (přibližně C).

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky