Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 54 m2 Dr. Martínka, Ostrava Hrabůvka

Prodej bytu 2+1 54 m2 Dr. Martínka, Ostrava Hrabůvka

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Vaše srdce bije pro Ostravu a hledáte v ní bydlení s výbornou dostupností a veškerou občanskou vybaveností? Také byste rádi žili v lokalitě s krásným okolím plným zeleně, klidu a slušných, přátelských sousedů? Rádi byste navíc uplatnili vlastní šikovnost i představivost a zrekonstruovali si bydlení dle vlastních představ? Zní to nemožně a je to jen sen? Rozhodně není, ale vlastně díky Vám může být! Výhody tohoto bydlení navíc rozhodně nekončí, avšak posuďte sami...
S radostí bychom Vám ke koupi exkluzivně nabídli prostorný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 s šatnou o celkové výměře 54 m² situovaný do 10. patra jedenáctiposchoďového panelového domu po kompletní revitalizaci (vč. výtahu) na ulici Dr. Martínka v Ostravě – Hrabůvce. Bytová jednotka je, jak již bylo zmíněno, v původním stavu, určena k rekonstrukci dle vlastních potřeb a představ. Výhodou je jistě zděná přední stěna bytového jádra (koupelna + WC). Obrovskou devízou této bytové jednotky je dlouhá a poměrně nadstandardně široká chodba, která se jeví jako skvělá příležitost pro vybudování vestavěné šatní skříně či komory. Z oken bytu, jež jsou umístěna na dvě světové strany (S a J), je nádherný výhled do okolní zeleně s dětským hřištěm i na přilehlou místní chloubu Kostel Panny Marie. Není-li zrovna mlha nebo opar, je možno v dáli spatřit samotnou chloubu Beskydských vrchů – Lysou horu. Součástí bytu je samozřejmě sklepní kóje situovaná do 8. NP domu. Příjemným potěšením pro Vás budou nízké měsíční provozní náklady.
Pro velkou atraktivitu této ostravské části, nespočet jejích výhod a veškerou občanskou vybavenost v pěším dosahu (MHD, nákupní možnosti, zdravotní středisko, škola, školka) zřejmě nebude tento byt dlouho čekat na nového majitele, a tak rozhodně doporučujeme dlouze neváhat! Financování této nemovitosti Vám rádi zajistíme za aktuálně nejlepší možné úrokové sazby na trhu. Případné dotazy rádi sdělíme telefonicky nebo při prohlídce, na kterou se již těší makléři Jakub Franz a Lukáš Špánik.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky