Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 54 m2 Brno Bystrc

Prodej bytu 2+1 54 m2 Brno Bystrc

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Bydlení v Brně na hezkém místě? Prohlédněte si byt na místě, které si zamilujete.

K prodeji nabízíme byt v osobním vlastnictví s dispozicí 2+1 a celkovou podlahovou plochou 54 m2. Byt se nachází v 2 NP čtyřpatrového panelového domu a je po částečné rekonstrukci (2016) – nové rozvody vody a elektřiny, zcela nová koupelna, samostatné WC a kuchyně, nová plastová okna se žaluziemi, nové dveře. V bytě se dále nachází dva neprůchozí zařízené pokoje. Částečné vybavení bytu je zahrnuto v ceně. K bytu dále náleží prostorná lodžie s markýzou a vlastní sklep v přízemí.

Svůj vůz pohodlně zaparkujete na parkovišti před domem. Byt se nachází v těsné blízkosti MHD a obchodního centra MAX, které nabízí velké množství služeb. V blízkosti se mimo jiné nachází výjimečné místo k odpočinku, sportu a vycházkám – obora Holedná, která je svoji polohou uvnitř města českým unikátem.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby financování na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u bankovních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme nejlepší financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky