Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 53 m2 Tupolevova, Praha Letňany

Prodej bytu 2+1 53 m2 Tupolevova, Praha Letňany

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte příjemné bydlení trochu stranou od centra, avšak s pohodlnou dostupností všech služeb? Pak máme pro vás zrekonstruovaný družstevní byt v pátém patře zatepleného panelového domu. V rámci rekonstrukce došlo, kromě vybudování nové koupelny a odděleného WC, také k výměně elektrické instalace v celém bytě. Jako podlahová krytina je v celém bytě linoleum s kvalitním vinylovým povrchem, ke kterému ladí nové dveře s obložkami zárubní. Všichni jistě uvítají i poměrně velký úložný prostor, který tvoří komora přímo v bytě.
Před domem je možnost bezproblémového parkování, obchodní centrum Letňany pár minut od domu. Stejně tak škola i školka a sportovní hala. Před domem je zastávka autobusu MHD, stanice metra Letňany 10 min. chůze.
Byt je volný, připravený pro nového majitele.
Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí jsme schopni zajistit nejvhodnější financování koupě s ohledem na individuální podmínky kupujících. Vzhledem ke druhu vlastnictví (družstevní) netýká se nového vlastníka platba daně z nabytí.
Další informace si povíme při prohlídce, na kterou se těší makléř Rostislav Mašek.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky