Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 53 m2 Polní, Jihlava

Prodej bytu 2+1 53 m2 Polní, Jihlava

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Pro mladou rodinu, nebo pro ty, kdo se na rodinu teprve chystají, máme byt s dispozicí 2+1 ve čtvrtém nadzemním podlaží bytového domu s výtahem.

Tento byt je v původním, přesto velice zachovalém stavu, takže si ho můžete poupravit dle Vaší libosti. Byt doplňuje prostorný balkón a sklep. Samotný dům je také po kompletní revitalizaci (zateplení, betonové balkony a střecha).

Byt se nachází v ulici Polní, v žádané lokalitě, která nese specifický název Slunce, v krajském městě Jihlava. Velká výhoda bytu je, že se nachází nedaleko centra. Kousek od domu najdeme MHD zastávku, odkud Vás dopraví trolejbus přímo na náměstí, odkud se dostanete do všech částí Jihlavy. Nedaleko této lokality je dostupná veškerá občanská vybavenost (nákupní střediska, škola, školka, ...).

Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí a kvalitnímu klientskému servisu se můžete spolehnout, že Vám doporučíme optimální financování Vaší nemovitosti a pomůžeme vyřídit veškeré náležitosti.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky