Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 53 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Prodej bytu 2+1 53 m2 Pod Koníčky, Klatovy

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte bydlení, aby jste dostali klíče, nemuseli jste provádět rekonstrukci v dnešní době drahého stavebního materiálu a nedostatku řemeslníků a mohli hned bydlet? Takový byt po rekonstrukci nabízíme ve 3.NP s výtahem a majitel ponechává byt kompletně vybavený novou kuchyňskou linkou, zařízený obývací pokoj doplněný čističkou vzduchu a televizí, v ložnici manželská postel s úložným prostorem pod lamelovým roštem a vestavěné skříně, koupelna se sprchovým koutem a prostorem na pračku, WC samostatné. Elektrika v mědi, předělaná v roce 2014.

Do bytu bezbariérový přístup, který zajišťuje v domě revitalizovaný výtah s východem na obě strany. Okna plastová zaručí klidné bydlení a čistička vzduchu v obývacím pokoji čisté bydlení. Byt v zatepleném domě, vytápěný centrální kotelnou. K bytu náleží sklep jako uzamykatelná místnost. V domě kolárna.

U domu dětské oplocené hřiště s pískovištěm. Parkování před domem nebo na blízkém parkovišti. Dům se nachází poblíž autobusového a vlakového nádraží, zastávek dálkových autobusů Plzeň a Praha, obchodů, základních a středních a mateřských škol, restaurací. Nechybí ani příroda. Na procházky můžete vyrazit na Křesťanský vrch nebo lesopark Hůrku, kde jsou i nářadí pro cvičení a posilování.

V případě více zájemců o nemovitost si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Fincentrum Vám nabízí možnost vypracování nezávislého porovnání a tvorby hypotéky na míru dle Vašich požadavků a možností. Díky exkluzivním podmínkám u finančních institucí, perfektní znalosti trhu a kvalitnímu klientskému servisu se na nás můžete spolehnout.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky