Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 53 m2 Československé armády, Chvaletice

Prodej bytu 2+1 53 m2 Československé armády, Chvaletice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Kompletně zrekonstruovaný světlý byt 2+1 o ploše 53 m² v osobním vlastnictví v prvním patře dvoupatrového domu pro Vás máme nachystaný k prodeji v klidné části Chvaletic. Byt Vás uvítá předsíní s vestavěnou skříní. Byt prošel nákladnou rekonstrukcí dokončenou v letošním roce. Nové jsou podlahy, plastová okna, dveře, rozvody vody a elektřiny. Původní je pouze kuchyňská linka, kterou si nový majitel bytu zvolí dle svého vkusu. Prostorný obývací pokoj s balkonem nabízí výhled do parčíku před domem, což skýtá místo k příjemnému odpočinku. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem, nové jsou i rozvody plynu a radiátory.
Dům prošel částečnou rekonstrukcí, nová je zateplená střecha, rozvody vody a odpady jsou v plastu, zateplený je i sklep. Nové jsou i vstupní dveře do domu. K bytu patří tři sklepy o celkové ploše 9 m² (není započítáno do plochy bytu).
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Makléřka Luďka Staříková se těší na setkání s Vámi na prohlídce tohoto bytu.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky