Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 52 m2 Nádražní, Pacov

Prodej bytu 2+1 52 m2 Nádražní, Pacov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Oceníte bydlení na okraji Českomoravské vysočiny, kde je naprostý klid a jste nedaleko centra města ? Nechcete nikam dojíždět s dětmi a přesto to mít kousek do Pelhřimova nebo Tábora, tak jsem tady.

Nacházím se nedaleko centra města a svými rozměry nejsem typický činžovní dům. Svým umístěním nabízím příjemné bydlení uprostřed krásné přírody Vysočiny s dobrou dopravní dostupností kompletní občanské vybavenosti a dostatku pracovních příležitostí. Ve městě kde se nacházím je mateřská, základní škola a pro nadané dětí najdete i gymnázium již od sedmé třídy. Dále zde objevíte i lékárnu, polikliniku, poštu, spoustu obchodů, služeb a o pracovní příležitosti zde není nouze. Když budete chtít někam vyrazit před domem je autobusová zastávka a co by kamenem dohodil je vlakové nádraží. Ihned za vchodem je sportoviště sv. Anny a kousek odsud si zahrajete i volejbal.
Něco málo o mně disponuji 52 m2 užitné plochý, mám vyzděné jádro, již žádný umakart a mám nově opravené vnitřní omítky i dveře. Pro uskladnění Vaších věcí mám dva sklepy s celkovou rozlohou do 9 m2. K ohřevu vody využívám Bojler, vytápím se elektrickými topnými tělesy, ale lze mně upravit na vytápění plynem nebo krbovými kamny a před únikem tepla Vás chrání platová okna se žaluziemi. Projdete so po mně po keramické dlažbě a dřevěných podlahách, které jsou překryty koberci.
V roce 1906 byla v Pacově vybudována trať, na které se dodnes pořádají každoroční veterán rallye motocyklů pod názvem „Pacovský okruh“. Na nedalekém hradě Kámen lze navštívit expozici motocyklů od veteránů až po soudobé stroje.
Město Pacov leží 23 km od Pelhřimova, 27 km od Tábora, 32 km od Humpolce (D1) a 31 km od sjezdu z D1 Loket 66.
I financování prostřednictvím úvěru vám nabízíme možnost vypracování nezávislého porovnání a zařízení hypotečního úvěru na míru dle Vašich požadavků a možností skrze mé finanční poradce.
V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky