Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 52 m2 Na orátě, Hlubočky

Prodej bytu 2+1 52 m2 Na orátě, Hlubočky

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt bez nutnosti dalších investic k okamžitému bydlení nebo výhodnou investici? Tak právě pro Vás máme byt 2+1 v osobním vlastnictví o rozloze 52 m² v obci Hlubočky, která je vzdálená necelých 15 km od města Olomouce. Byt se nachází ve 2. patře (3. NP) bytového domu, bez výtahu. Celý bytový dům je zateplený, má nová plastová okna a novou střechu.
Byt má nové bezpečnostní dveře, v obývacím pokoji, kuchyni a ložnici byla položena nová plovoucí podlaha. Jádro bytu je zděné a koupelna je vybavena sprchovým koutem. Byt je velmi prostorný a slunný se zasklenou lodžii. V obci Hlubočky se nachází veškerá občanská vybavenost. V okolí obce je velmi krásná příroda a milovníci zimní sportů určitě ocení lyžařský areál přímo v obci.
Pokud Vás nabídka zaujala, ráda se s Vámi potkám osobně na prohlídce, kde Vám sdělím všechny podrobné informace. V případě zájmu, zajistíme bezkonkurenční financování přímo dle Vašich představ. Těšit se na Vás bude makléřka Lucie Klečková.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky