Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 52 m2 Hlaváčova, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 2+1 52 m2 Hlaváčova, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Připravil jsem si pro Vás nabídku zděného bytu s balkonem v centru města Pardubic.

Byt se nachází v prvním patře šestipodlažního domu v ulici Hlaváčova. Byt je ideální jako investice na dlouhodobý pronájem vzhledem k lokalitě a dostupnosti do nejužšího centra, hlavního nádraží - asi 5 min pěšky, a zástavek MHD. Byt je orientován na Jižní stranu a má tak zajištěn dostatek světla po celý den. Výhodou je možnost samostatných vchodů do jednotlivých místností či přebudování na 2+kk, kdy dojde k propojení obývacího pokoje a kuchyně a vznikne tak krásný velký prostor, kde budete rádi trávit čas doma. V ložnici je prostor, který se nabízí jako úložný prostor. Jediné co tedy zbývá je vymyslet vhodný úložný systém či koupit nebo vyrobit vestavěnou skříň. Jedná taková, která je spíše pro uložení menších věcí - boty, technické prostředky, apod., se nachází v chodbě. Chodba spojuje všechny místnosti v bytě.
K bytu je samozřejmě k dispozici sklep v suterénu domu.

I když je to pouze pár schodů do bytu, tak se určitě najde někdo, kdo ocení existenci výtahu. Další nespornou výhodou domu je dvůr ve vnitrobloku. Zde jsou vyhrazená místa pro parkování kol, dostatek prostoru pro venkovní hry pro děti a také pískoviště.

Měsíční platba do Fondu oprav činí pouhých 985,-Kč. Jestliže je tento byt přesně tím, co aktuálně splňuje Vaše představy o bydlení nebo investici, tak se mi co nejdříve ozvěte a společně si sjednáme prohlídku.

Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky