Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Na Tržišti, Beroun Beroun-Město

Prodej bytu 2+1 51 m2 Na Tržišti, Beroun Beroun-Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Sledujete nabídku a hledáte pěkný byt, který je okamžitě k nastěhování? Pokud hledáte něco takového, tak by vás měl zaujmout tento byt. Byt o velikosti 2+1 s plochou 51 m2 v menším cihlovém domě v širším centru města Beroun, naplňuje požadavky na "startovní" byt nebo bydlení pro dvě osoby.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí. Začalo se kompletní výměnou bytových rozvodů a vytápění, stěny dostaly nové omítky, stropy byly sníženy sádrokartonovými pohledy a proběhla renovace parketových podlah v obou pokojích.

Kuchyně je vybavena novou rohovou linkou se spotřebiči a na podlaze nejdete keramickou dlažbu kvůli lepší údržbě. Okno do kuchyně dodá pohodu při vaření.

Oba pokoje jsou samostatně přístupné a neprůchozí. Budete tak mít dostatek soukromí. Překvapí vás dostatek slunečního svitu a světla v jakoukoli denní dobu. Obývací pokoj je doplněnou protihlukovou stěnou, sousedy tak neuslyšíte.
Nové vstupní a interiérové dveře s obložkovými zárubněmi dotvoří celkový příjemný dojem.

Koupelna zahrnuje nové zařizovací předměty, keramické obklady včetně dlažby.

Dispozice bytu je patrná z přiloženého schématu. Výměry jsou orientační.

Vlastní plynový kotel zajišťuje vytápění a ohřev teplé vody. Plastová okna zlepší zvukovou i tepelnou pohodu. Budete mít pod kontrolou provozní veškeré provozní náklady.

K domu náleží vlastní oplocený pozemek, který je z části tvořen travnatou plochou.

Provozní náklady bytu: základní platby 2.762 Kč, záloha plyn: 1.440 Kč, záloha elektřina 500 Kč. Záloha jsou nastaveny s větší rezervou.

Pokud si nejste úplně jisti, jak zrealizovat financování koupě bytu, tak si nemusíte dělat žádné starosti. Zkušený hypoteční poradce vám bezplatně připraví návrh financování a ušetří vám tak spoustu času, peněz a hlavně starostí.

Jestliže víte, že byt chcete na vlastní oči vidět, tak dál neváhejte a sjednejte si termín prohlídky. Těší se na vás realitní makléř Radim Macháček.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky