Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Masarykova, Kralupy nad Vltavou Lobeček

Prodej bytu 2+1 51 m2 Masarykova, Kralupy nad Vltavou Lobeček

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Jste mladá rodina, která hledá klidnou lokalitu v rozumné vzdálenosti od Prahy? Jste mladý pár, který hledá soukromí a klid? Pak mám právě pro Vás zděný byt 2+1 který se těší na Vaši společnost.

V městské části Lobeček, pojmenované po rodu Lobkoviců, naleznete vše pro klidný život.

Pokud se řadíte k milovníkům zvířat, tak Vás jistě potěší docházková vzdálenost k řece Vltavě, kde si aportování užijí nejen vaši čtyřnozí přátelé. Po procházce u řeky můžete cestou zpátky vašeho chlupatého miláčka nechat zkontrolovat ve veterinární ordinaci, která je od Vás, co by kamenem dohodil. Pro všechnu sportující populaci je k dispozici nejen hokejový stadión, ale i víceúčelový sportovní areál, který je rovněž ve velmi krátké vzdálenosti od Vašeho budoucího bydliště, které jen čeká to až si jej přetvoříte k obrazu svému.

Po vyvenčení psa, unavení sebe sama, či chcete-li načerpání energie v jednom ze sportovišť, můžete vzít vaše ratolesti do 3 minut vzdáleného dětského hřiště od domu.

Máte-li Vaši ratolest na cestě, tak Vás jistě potěší ordinace MUDr. Petry Drahorádové, která má naproti přes ulici porodnickou a gynekologickou ordinaci.
Po takovémto dni, můžete zaběhnout do jedno ze supermarketů pro něco dobrého na zub a v pozdější hodině do baru Základna.
To vše v blízkosti a při tom v klidné a nerušené lokalitě.
Díky skvělé spolupráci s našimi finančními poradci, Vám rádi pomůžeme získat prostředky na nové bydlení za nejvýhodnějších podmínek na českém trhu.

Na brzkou viděnou se těší Váš realitní makléř Ladislav Stránský.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky