Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Karoliny Světlé, Kolín Kolín I

Prodej bytu 2+1 51 m2 Karoliny Světlé, Kolín Kolín I

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Líbilo by se Vám bydlet na klidném a vyhledávaném místě v centru královského města Kolín? Hledáte soukromí a klid a zároveň toužíte být v dosahu Karlova náměstí v Kolíně ?
Pak právě pro Vás máme byt, který se těší na Vaší společnost.
Předmětem prodeje je zděný byt 2+1 v 2. NP ze 4. NP v osobním vlastnictví, který je v původním, ale udržovaném stavu. Celková plocha bytové jednotky včetně sklepů činí 51m². Byt se skládá ze vstupní chodby, kde po pravé straně se nachází koupelna a samostatná toaleta. Z chodby pokračujeme do obývacího pokoje se vstupem do kuchyně. Za obývacím pokojem je pokoj, který je přepažen sádrokartonovou příčkou, čímž vznikly dva pokoje. Vytápění zajišťují plynová topidla WAW, dodávka TUV je dálkovým vodovodem. Ve vnitrobloku lze využít dvorek k posezení s přáteli či rodinou u šálku vonící kávy či čaje. Parkování v hitorickém centru za poplatek městu 500 Kč ročně přímo před domem. Občanská vybavenost: škola, školka, banky, lékárna, lékař, obchody, kavárny, restaurace a skvělou pekárnu Hankovec naleznete ve vzdálenosti do 100 metru od Vašeho budoucího bytu. Při krátké procházce můžete navštívit obchodní centrum Futurum. Na nedalekém Kmochově ostrově je krásné dětské hriště, letní kino a za lávkou přes Labe co by kamenem dohodil jsou zdejší sportoviště a cyklostezky.

S financováním Vám pomůže tým našich skvělých finančních poradců za nejlepších podmínek na českém trhu. Na brzkou viděnou na Vaší osobní prohlídce se těší Váš realitní makléř Petr Revenda.




Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky