Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Jaselská, Hranice Hranice I-Město

Prodej bytu 2+1 51 m2 Jaselská, Hranice Hranice I-Město

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Prodáme velmi pěkný byt 2+1, v osobním vlastnictví o ploše 51 m2, na ulici Jaselská v Hranicích.
Byt ve 2. patře cihlového domu prošel rozsáhlou rekonstrukcí – kuchyně, koupelna, WC, nová okna se žaluziemi a sítěmi, nové elektrické rozvody, podlahy, kotel, radiátory a další vybavení.
Také dům je po revitalizaci, má opravenou střechu, komíny, stoupačky, vstupní prostory, rozvody plynu atd. K bytu patří také dva sklepy.
V lokalitě, vzdálené jen 10 minut od centra města, se nachází kompletní služby včetně školky, školy, dětského hřiště, lékárny, obchodního centra, restaurace a dalších služeb. V blízkosti je i zastávka MHD, autobusové a vlakové nádraží. Místo má velmi dobrou dopravní dostupnost autem, parkování je u domu.
Komfortní bydlení s velmi nízkými náklady, doporučujeme prohlídku. Bližší informace Vám poskytne makléř zakázky. V případě potřeby Vám naši specialisté zajistí optimální financování s výhodnou úrokovou sazbou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky