Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Družstevní, Pardubice Polabiny

Prodej bytu 2+1 51 m2 Družstevní, Pardubice Polabiny

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Hledáte byt pro sebe nebo na investici? Pak by tento byt mohl být právě pro Vás. Nachází se totiž na klidném místě s dobrou dostupností do každého koutu Pardubic. Navíc v blízkosti je dostatek obchodů, supermarketů, díky kterým nemusíte jezdit daleko nebo do centra města pro nejnutnější věci.

Pojďme se na tuto nemovitost podívat blíže.
Byt o dispozici 2+1 leží ve zvýšeném přízemí čtyřpodlažního domu, který je po kompletní rekonstrukci. Došlo k zateplením celého domu a rekonstrukci střechy. Díky tomu jsou náklady na bydlení minimální.
Byt prošel rekonstrukcí v květnu roku 2015 - komplet elektřina, podlahy v obývací místnosti a ložnici. Koupelnové jádro bylo zrekonstruováno v roce 2014.
K dispozici Vám v domě bude sklep, kolárna, kočárkárna, sušárna.

Dům je v ulici Družstevní, která je slepá a tím zaručuje klid a pohodu. Do této ulice zajíždí pouze obyvatelé těchto domů. V těsné blízkosti jsou dvě zastávky MHD - točna u polikliniky K. Šípka (linky č. 2, 4 a 14) a zástavka Poděbradská - linky 3, 7 a 11.
Pro děti nalezente v Polabinách velké množství dětských hřišť, školy a školky.
Pokud si rádi zajdete posedět na zahrádku či do restaurace, tak i pro Vás je tu velké množství na výběr. Vyhledávaným místem je park kolem řeky Labe a vodní plochy Bajkal. Místní tento park rádi využívají na procházky, výlety na bruslích nebo na posezení v zeleni.

Pokud Vás tento byt zaujal tak jako mě, určitě doporučuji se mi ozvat a sjednat si prohlídku bytu.
Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky