Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 51 m2 Družstevní, Kolín

Prodej bytu 2+1 51 m2 Družstevní, Kolín

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Zdravím, jsem fajn byt téměř v centru Kolína a hledám nového majitele. Jsem 2+1, mám 51 m2 + 2 m2 balkon a k tomu sklep 3 m2 (třeba na kolo, lyže a věci, které nechcete mít v bytě). Dali mě částečně dohromady, mimo elektroinstalace, kuchyně a jen tu podlahu jsme zanechali, je z roku 1967. Plastové okna se žaluziemi jsou do dvora, kde je dětský park a z ložnice vedou do ulice, mám výtah z bezbariérovým přístupem, sklep mám v přízemí, tak nemusíte po schodech, což je fajn. Aby jste moc neprotopili, tak mně celého polepili a zateplili, vnitřnosti ve mně jsou taky nové.
Chcete-li bydlet kousek od centra města Kolín, ale přitom v klidné lokalitě z veškerou občanskou vybaveností, kde naleznete OC, školku, školu a mnohem víc. Tak je tento udržovaný byt určen přímo Vám, kde se meze fantazií nekladou a můžete si Své nové bydlení přetvořit k obrazu Svému. Jedná se o cihlový byt, který je v udržovaném stavu.

Nyní je to jen na Vás, stačí zavolat a půjdeme se spolu podívat.
Těší se na Vás Petr Revenda.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky